Cautare

350 de rezultate pentru "forinti falsi si droguri" (3.26 secunde)
Sarcina contribuie la implinirea femeii, o face mai frumoasa si mai fericita. Pentru a avea o sarcina fara probleme si un puiut sanatos si vioi, trebuie sa ne pregatim si sa ajugem la un echilibru intre fizic si psihic.
Tuberculoza - o bomba cu ceas si forme rezistente la medicamente (Autoare:
Acasa si la scoala, educatie cu bataie. 63% dintre copii marturisesc ca parintii ii altoiesc cu batul, cureau sau lingura de lemn A da bataia jos din pod si a o folosi ca pe o pastila pentru a-l cuminti pe copil este un obicei periculos si frecvent.
Calculatorul si mobilul ne afecteaza creierul (Continuare) • Magda Marincovici (Editor Sanatate): Care sunt cei mai mari dusmani, dar si cei mai fideli aliati ai creierului omului ? ... • Prof dr Dafin Muresanu, presedintele Societatii pentru Studiul Neuroprotectiei si Neuroplasticitatii si al Societatii de Neurologie din Romania:
Calculatorul si mobilul ne afecteaza creierul Prof dr Dafin Muresanu: ... • Prof dr Dafin Muresanu, presedintele Societatii pentru Studiul Neuroprotectiei si Neuroplasticitatii si al Societatii de Neurologie din Romania:
o relatie de lunga durata presupune sex cu prezervativ 3 - 6 luni, teste pentru hepatitele B, C si HIV Testati-va!
De altfel, oamenii de stiinta au studiat efectele muzicii asupra psihicului uman si au descoperit ca sunetele ne pot influenta starea de spirit. De asemenea, muzica ne ajuta sa ne relaxam, sa studiem si sa ne imbunatatim memoria.
Pepenele galben si cocaina (Autoare: Luiza Moldovan) Eu cred ca Opaina are completamente dreptate cand spune ca tot romanul trebuie sa stea cu caloriferul deschis, chiar si ala care, sireacul, si-l inchide ca el n-are dupa ce bea apa, darmite sa-si mai permita si caldura-n casa.
Locul in care stalinismul intalneste balcanismul Rusofilii din Crimeea striga dupa sprijinul "mamei Rusia", la fel cum faceau si separatistii transnistreni acum 22 de ani. ... Masinile de lux si cluburile de noapte sunt singurele care-ti amintesc ca, de fapt, URSS-ul a murit.
Virusurile hepatitice, multe si nelinistite Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel ne recomanda efectuarea periodica de teste privitoare la hepatitele B si C, mai ales daca avem un stil de viata mai agitat, cu sex neprotejat, droguri injectabile, daca avem tatuaje sau piercing.
- Depresia reprezinta o tulburare afectiva in sensul aparitiei tristetii, suferintei morale, incetinirii ideatiei si reactiilor psihomotorii asociindu-se cu anxietatea si intretinand aspectul de neputinta cu ruminatii pe tema culpabilitatii, subapreciere de sine, descurajare si tendinte suicidale.
Leonard Coldwell este lider mondial in terapia cancerului si a stresului generat de boala. ... Leonard Coldwell si-a descoperit capacitatea vindecatoare la o varsta foarte frageda. El si-a vindecat singur propria mama de Hepatita C, ciroza hepatica si cancer la ficat.
Nu doar mamica trebuie sa fie sanatoasa pentru a avea un bebelus sanatos, ci si tatal. ... Renunta la fumat Nicotina si alte substante continute de tigara au un impact negativ asupra cantitatii si calitatii spermei. Acelasi lucru se poate spune si despre alcool si droguri.
accidentele rutiere, HIV si suicidul, principalele cauze de deces la baietii si fetele cu varste intre 10 si 19 ani In cazul adolescentilor, accidentele rutiere, HIV/SIDA si suicidul sunt principalele cauze de deces, avertizeaza un raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii (Health for the world’s adolescents), publicat saptamana aceasta.
Ziua de 31 mai este Ziua Mondiala Fara Tutun si constituie o ocazie deosebit de oportuna pentru a va atrage din nou atentia asupra unui fenomen de care foarte multi dintre noi suntem constienti, dar asupra caruia inca mai sunt multe de facut - fumatul.
Acestia sunt obligati sa munceasca in conditii extrem de dificile si chiar periculoase, sunt obligati sa renunte la studii si sunt lipsiti de drepturile fundamentale. ... traficul de droguri, prostitutia sau sunt folositi ca soldati in conflictele armate.
Au trecut si Rusaliile, marea sarbatoare crestina a Pogorarii Sfantului Duh, asa ca ne revedem, sper, mai odihniti, mai sanatosi si, de ce nu, mai spirituali, indiferent de traducerea pe care o dam, fiecare, acestui termen.
ADRIAN-NICOLAE POPESCU) Probabil nu putini cititori au retinut de prin filme artistice, si mai putin ori deloc de la medici sau alti specialisti, o idee care ar suna cam asa: ... Dincolo de planul metaforic, aici exista si mult adevar de necontestat:
satule pana peste cap de presiunea mediatica de care au avut parte inca din copilarie, staruri precum Macaulay Culkin, Lindsay Lohan, Amanda Bynes sau Britney Spears au decis sa-si inece amarul si suferinta in alcool sau droguri. ... Atunci, Mischa avea doar 17 ani, era inalta si extrem de slaba.
Dar fata de drogatul care fura pentru a-si cumpara droguri ? ... Mult incercatul om al lui Dumnezeu, Iov, afirma la un moment dat, indurerat de faptul ca prietenii sai cei mai buni nu-l inteleg si nu-i arata compasiune:
google-analytics.com